Παραλίες - Τσιλιβί Τραγάκι Άμπουλα Γάιδαρος - Ζάκυνθος

ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Αρχική Σελίδα
Παραλίες & Περιοχές
Χάρτης του Τσιλιβί
Αξιοθέατα
Το νησί της Ζακύνθου
Τσιλιβί Φωτογραφίες
ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχεία στο Τσιλιβί
Στούντιο/Διαμερίσματα
Βίλες στο Τσιλιβί
Σουίτες Πολυτελείας
Online Κρατήσεις
Κάμπινγκ
Προσφορές
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ενοικίαση Αυτοκινήτων
Υπηρεσίες Τουρισμού
Δραστηριότητες
Εκδρομές & Ταξίδια
Γάμοι στη Ζάκυνθο
Υπηρεσίες Concierge
Υπηρεσίες Ταξί
Γιατροί - Φαρμακεία
Μεσιτικά Γραφεία
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Εστιατόρια/Ταβέρνες
Μπαρ / Καφέ / Κλάμπ
Beach Bars
Καταστήματα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τοπικά Προϊόντα
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πώς θα έρθετε
ΔΙΑΦΟΡΑ
Προτάσεις Εκδρομών

Παραλίες - Τσιλιβί Ζάκυνθος

Παραλία Τσιλιβί

Η παραλία του Τσιλιβί είναι μια από τις πιο φημισμένες στη Ζάκυνθο. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, περίπου 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου. Είναι κυρίως αμμώδης με μερικά τμήματα με βότσαλο. Υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες μπροστά από τα ξενοδοχεία και τα μπαράκια που προσφέρουν ευχάριστη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν ακόμη τμήματα της παραλίας που είναι ήσυχα και μπορείτε να απλώσετε την πετσέτα σας και απλά να απολαύσετε τον ήλιο.

Η παραλία του Τσιλιβί βραβεύεται κάθε χρόνο με το διεθνές βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας που απονέμεται μόνο σε παραλίες που τηρούνα αυστηρά κριτήρια καθαριότητας. Τα νερά είναι ρηχά και ασφαλή για μικρά παιδιά. Υπάρχουν ακόμη πολλά θαλάσσια αθλήματα που μπορείτε να δοικμάσετε όπως ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, μπανάνα, θαλάσσιο ποδήλατο, τζετ σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς και άλλα!

Τσιλιβί Ζάκυνθος

Παραλία Μπούκα

Η παραλία Μπούκα βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου, δίπλα στην παραλία του Τσιλιβί. Πρόκειται για έναν μικρό κόλπο με ένα μικρό λιμανάκι με αλιευτικές βάρκες και το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν έχει πολύ κόσμο. Είναι αμμώδης με ρηχά νερά, ασφαλή για τα παιδιά και έχει ακόμη μερικές παραδοσιακές ταβέρνες και μπαράκια με ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Αυτή η παραλία είναι ιδανική για ξεκούραση με ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Δεν υπάρχουν οργανωμένα θαλάσσια αθλήματα για να διακόπτουν την ήρεμη ατμόσφαιρα.

Παραλία Μπούκα Ζάκυνθος Παραλία Μπούκα Ζάκυνθος Παραλία Μπούκα Ζάκυνθος Παραλία Μπούκα Ζάκυνθος Παραλία Μπούκα Ζάκυνθος

Παραλία Γάιδαρος

Η παραλία Γάιδαρος βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου κοντά στην παραλία του Τσιλιβί. Το όνομά της το πήρε από τα γαϊδούρια που βοσκούσαν στην περιοχή. Είναι αμμώδης και τα νερά είναι ασφαλή για τα παιδιά καθώς δεν είναι βαθιά.
Η παραλία έιναι ήσυχη με λίγο κόσμο και μερικές ξαπλώστρες και ομπρέλες μπροστά σε μια μικρή καντίνα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε νερό, ποτά και μικρογεύματα. Τα δέντρα πάνω από την παραλία προσφέρουν ευχάριστη σκιά από τον ήλιο.

Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος Παραλία Γάιδαρος Ζάκυνθος

Παραλία Μπελούσι

Η παραλία στο Μπελούσι βρίσκεται ανάμεσα στο Τσιλιβί και τον Αλυκανά και είναι πολύ κοντά και στα δυο. Πρόκειται για μια μικρή και ήσυχη παραλία, με λίγους επισκέπτες κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Τα νερά είναι καθαρά και ρηχά προσφέροντας ασφαλές χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά. Μπορείτε σχεδόν πάντα να βρείτε χώρο για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας και η παραλία έχει αρκετά εύκολη πρόσβαση.
Υπάρχουν μερικές καφετέριες και παραδοασιακές ταβέρνες κατά μήκος της παραλίας που διαθέτουν ξαπλώστρες και ομπρέλες και προσφέρουν σέρβις στην παραλία. Θα βρείτε ακόμη ένα γήπεδο αντισφαίρισης (volley ball) που μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε.

Παραλία Μπελούσι Ζάκυνθος Παραλία Μπελούσι Ζάκυνθος

Tsilivi.com is also available in :  English | Ελληνικά