Σχετικά με το Tsilivi.com - Τσιλιβί Τραγάκι Άμπουλα Γάιδαρος - Ζάκυνθος

ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Αρχική Σελίδα
Παραλίες & Περιοχές
Χάρτης του Τσιλιβί
Αξιοθέατα
Το νησί της Ζακύνθου
Τσιλιβί Φωτογραφίες
ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχεία στο Τσιλιβί
Στούντιο/Διαμερίσματα
Βίλες στο Τσιλιβί
Σουίτες Πολυτελείας
Online Κρατήσεις
Κάμπινγκ
Προσφορές
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ενοικίαση Αυτοκινήτων
Υπηρεσίες Τουρισμού
Δραστηριότητες
Εκδρομές & Ταξίδια
Γάμοι στη Ζάκυνθο
Υπηρεσίες Concierge
Υπηρεσίες Ταξί
Γιατροί - Φαρμακεία
Μεσιτικά Γραφεία
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Εστιατόρια/Ταβέρνες
Μπαρ / Καφέ / Κλάμπ
Beach Bars
Καταστήματα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τοπικά Προϊόντα
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πώς θα έρθετε
ΔΙΑΦΟΡΑ
Προτάσεις Εκδρομών

Σχετικά με το Tsilivi.com

Το Tsilivi.com είναι ένα website αφιερωμένο στο όμορφο τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβί, την ευρύτερη περιοχή του Πλάνου, τις παραλίες Γάιδαρος και Μπούκα, το Τραγάκι, την Κυψέλη, το Μπελούσι, τις Βαρρές και το Ακρωτήρι, όλα στο γραφικό νησί της Ζακύνθου.

Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να επισκεπτούν το Τσιλιβί θα βρουν όλα όσα χρειάζονται όπως διαμονή, εστιατόρια, ταβέρνες, μεταφορά αλλά και τις καλύτερες παραλίες και τα αξιοθέατα στην περιοχή. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά έτσι ώστε να προσφέρει φρέσκες πληροφορίες. Ξεχάστε τις πολύωρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο! Όλα όσα ψάχνετε είναι κατηγοριοποιημένα σε εύκολες στην αναζήτηση λίστες με ξεκάθαρες και ακριβείς καταχωρήσεις που διαθέτουν φωτογραφίες για να υποστηρίξουν κάθε περιγραφή.

Το Tsilivi.com φιλοξενείται, αναπτύσσεται και ενημερώνεται από το Zanteweb.gr

Το ZanteWeb.gr είναι μια διαδικτυακή εταιρία που παρέχει σχεδιασμό, φιλοξενία και διαφήμιση και έχει δημιουργήσει το website Tsilivi.com για να ευεργετήσει τους πελάτες του καθώς και τους επισκέπτες που ψάχνουν πληροφορίες για το Τσιλιβί και γειτονικά θέρετρα.

Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι πληροφορίες χρειαστείτε σχετικά με το website Tsilivi.com. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις απορίες σας και να σας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

ZanteWeb Internet Services
Στραβοπόδη 16
Πόλη Ζακύνθου, Τ.Κ. 29090
Ζάκυνθος
Τηλ. 26950 24624, 26950 24623 και 697 908 6600
Φαξ: +30 2695024625
Ώρες Λειτουργίας: 09:00-17:00 (Δευτέρα με Παρασκευή)
E-mail: zanteweb@gmail.com

 

Διαφημιστείτε σε εμάς

Το website Tsilivi.com είναι ένας μοναδικός ιστότοπος που προσφέρει υψηλά αποτελεσματική και καλής ποιότητας υπηρεσία διαφήμισης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβί, την ευρύτερη περιοχή του Πλάνου, τις παραλίες Μπούκα και Γάιδαρος, το Τραγάκι, την Κυψέλη, το Μπελούσι και το Ακρωτήρι. Ενημερώνεται καθημερινά και προσφέρει κατηγοριοποιημένες λίστες καταλυμάτων, εστιατορίων, μπαρ, ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κλπ καθώς και λεπτομερή οδηγό για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στο Τσιλιβί.

Είμαστε μια εδραιωμένη εταιρία με 20 χρόνια εμπειρίας στην επιτυχημένη διαφήμιση.Το φημισμένο και εύκολο στη χρήση του website μας το επισκέπτονται καθημερινά πολλές χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως μέσα από όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης στις οποίες το Tsilivi.com κατέχει εξέχουσα θέση. Αυτοί οι επισκέπτες είναι στοχευμένοι καθώς ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το Τσιλιβί, με αποτέλεσμα το website να κατέχει καλή θέση στις σελίδες του Google. Περιέχει ακριβείς και ελκυστικές διαφημίσεις τις οποίες μπορείτε να ανανεώσετε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει με ότι χρειαστείτε.

Για λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να διαφημιστείτε στο Tsilivi.com και απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας.

ZanteWeb Internet Services
Στραβοπόδη 16, Πόλη Ζακύνθου, Τ.Κ. 29100
Τηλ. +30 26950 24624, +30 26950 24623 and 697 908 6600
Φαξ: +30 2695024625
Ώρες γραφείου: 09:00-17:00 (Δευτέρα - Παρασκευή)
E-mail: zanteweb@gmail.com

 

Tsilivi.com is also available in :  English | Ελληνικά